Tuesday, July 17, 2012

FOTD: My Green Hijab

Hello, beauties! Sorry I've been missing for several weeks. And sorry it's only a quick post. Just want to show you my simple everyday look in my green hijab. Actually I took those pictures several days ago, so it isn't FOTD (Face Of The Day), but whatever, I still call it FOTD, hehe.. Enjoy! ^^


I usually put eyeliner only in my upper lash line for a cutie innocent beautiful stunning gorgeous doll look (whaaat??!), but now I like to put eyeliner in my upper and lower lash line, because I want my eyes to look more intense, haha.. :D




So, what do you think? Thanks for visiting! Hope you all well, and stay BEAUTIFUL! *kisses*

5 comments:

  1. a cutie innocent beautiful stunning gorgeous doll look?? Owkeeee :))))

    itu elener bawah make apa? smudge nggak dil?

    ReplyDelete
  2. lohh, aku kan emang cutie innocent beautiful stunning gorgeous doll mbak :P

    yg rivera itu mbak. smudge tp setelah dipake 5-6jam an. tp aku menemukan kelemahan lain mbak, dia nggak bisa dipake buat gambar2 muka, karena letoy bgt :((

    ReplyDelete
  3. 5-6 jam? wah lumayan banget tuh, dil. Aku pernah nyobail Mufe, di pake di bawah, baru bentar udh ilang >'<. Meh beli ini tapi elenerku sih dowo *pelit*

    ReplyDelete
  4. whoa, padahal mufe ya itu mbak, tapi jebule kualitase elek :O elener riveraku sing ini gara2 patah tak pake gambar2 muka kemaren jadi tinggal sithik iki mbak, padahal lagi bokek :((

    ReplyDelete
  5. sayang masih suka lepas jilbab padahal menutup aurat adalah kewajiban, kamu tau gak kalo perempuan gak menutup aurat ibadahnya gak diterima Allah SWT dan perempuan yg memperlihatkan auratnya ke laki2 bukan muhrim dosanya besar

    ReplyDelete

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...